Foto's


Sinds 2013 is het mogelijk om pasfoto's bij ons te laten maken. Een afspraak maken is niet nodig, je kunt gewoon binnen lopen en wordt dan zo snel mogelijk geholpen. Houdt er rekening mee dat het op woensdag en vrijdagmiddag druk kan zijn er je even moet wachten.

 

Naast gewone pasfoto's kun je ook bij ons terecht voor gezellige, leuke foto's. We hebben buiten de gewone achtergrond ook een hout "look" achtergrond en voor de kerst hebben we ook een speciale achtergrond. Mocht je een minishoot willen dan kun je het beste een afspraak maken.

 

Ook foto's van een USB, telefoon, tablet of van origineel kunnen we uitprinten. Wanneer het rustig is, kunnen we dit gelijk voor je doen.  Bij drukte vragen wij vaak of je later terug kan komen om je product op te halen.

 

We hebben een speciale stoel voor kleine baby's vanaf 4 maanden of wanneer zei zelf het hoofdje recht kunnen houden. Hele kleine baby's die dit nog niet kunnen, gaan bij de ouders op schoot.

 

De kosten van pasfoto's zijn:

 

Pasfoto normaal (6 foto's)                 €10,00

Pasfoto extra (8 foto's)                         €11,00

Portret (1 foto 10x15cm)                      € 5,00

Minishoot (15min)                                €20,00

Foto van origineel                                  € 2,00

Foto van een USB etc. vanaf               € 0,11

 

Voor vragen en informatie kun je altijd contact met ons opnemen via e-mail youtoo@home.nl, telefoonnummer +31 165 38 23 61 en via ons contactformulier.