Retourneren & Ruilen


Omruilgarantie

 

Wanneer je een product wenst te ruilen, dien je dit binnen 14 dagen en in de originele verpakking te doen. Je dient het pakket goed te verpakken zodat deze tijdens het transport niet kan beschadigen. De verzending is altijd voor risico van de verzender. Beschadigde retourzendingen nemen wij niet in behandeling.

 

Je kunt het pakket retour zenden naar:

 

Hensbergen – Jansen V.O.F./Karatepak.NL

Dorpsstraat 184

4711 EM St.Willebrord

 

Wij vragen je de factuur mee te sturen en hier eventueel de retour reden op te zetten.


Retourneren

 

Hensbergen-Jansen V.O.F. vergoedt alle betalingen van de klant, inclusief eventuele leveringskosten die door Hensbergen-Jansen V.O.F. in rekening zijn gebracht voor het geretourneerde product. Dit geldt alleen voor producten die binnen 14 dagen na levering retour zijn gestuurd door de klant.

 

De terugbetaling zal binnen 5 werkdagen plaatsvinden nadat het product onbeschadigd retour is ontvangen.

 

Hensbergen-Jansen V.O.F. gebruikt voor terugbetaling dezelfde betaalmethode als de klant, mits anders afgesproken met wederzijdse goedkeuring. De terugbetaling is kosteloos voor de klant. 

 

Je hebt het recht je bestelling binnen 14 dagen zonder opgaaf van reden te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het pakket. Het product kan alleen ongebruikt, onbeschadigd en in de originele verpakking worden geretourneerd. Voor de eventuele waardevermindering van het product omdat deze op andere wijze is gebruikt dan dat je in een winkel zou doen, mogen wij je aansprakelijk stellen.

 

Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor rekening van de klant.